PETROINSTAL  |   TREBALLA AMB NOSALTRES

Avís legal

D’acord amb les obligacions establertes a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic (en més endavant LSSICE), PETROINSTAL, SL declara que els dominis petroinstal.com, petroinstal.es, petroinstal.cat i els seus subdominis són propietat de PETROINSTAL, SL, amb CIF B-64680937 i es troba domiciliada al C/ Narcís Monturiol 14, Nau 1 del Pol Ind. Els Plans d’Arau 08787 La Pobla de Claramunt (Barcelona).

Que PETROINSTAL, SL consta inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 4052, foli 9 i full B-3580.

PETROINSTAL, S.L. no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines web. Amb els límits establerts per la llei, PETROINSTAL, SL no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines web.

Els continguts i la informació de les pàgines d’Internet de PETROINSTAL, SL estan elaborats per professionals de la mateixa companyia degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. Tanmateix, els continguts i la informació no vinculen la susdita, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu. Les pàgines internet de PETROINSTAL, SL poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per això, aquesta no es pot fer responsable pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de PETROINSTAL, SL o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial ha de tindre el consentiment exprés de PETROINSTAL, SL.

De la mateixa manera es reserva el dret a retirar l’accés al Portal, sense necessitat de previ avís, a qualsevol usuari que contravingui el que disposa aquest avís legal.

CONDICIONS DÚS.

El lloc web PETROINSTAL SL és accessible sense necessitat de registrar-se per accedir a la majoria dels seus continguts, amb l’excepció de la ZONA CLIENTS (àrea de clients) on s’ha d’identificar l’usuari.

A la zona de clients, es poden veure les factures emeses per PETROINSTAL SL contra el client. Aquesta informació s’ofereix de forma gratuïta i PETROINSTAL SL posa els recursos humans i tecnològics per assegurar-ne la validesa. No obstant això, aquesta informació pot estar subjecta a errors causats per avaria o sistemes de programari, maquinari o informació, més enllà del control. L‟usuari queda informat d‟aquesta possibilitat i es tindrà en compte en l‟ús. Al contrari, la factura electrònica té validesa real, jurídica i fiscal i pot ser descarregada per part del client des de la seva àrea privada de la Zona Clients.

Per accedir a aquesta àrea privada de la Zona Clients, heu de tenir un nom d’usuari i contrasenya. Per inscriure’s a aquests serveis podreu completar el formulari de registre proporcionada en aquest lloc web, que proporcionarà dades d’identificació del client i facturació dels darrers 6 mesos.

En registrar-se com a client, es compromet a complir totes les condicions i si no està d’acord amb qualsevol, no s’ha de registrar com a client de PETROINSTAL SL. Per tant, amb l’acceptació d’aquestes condicions vostè accepta de forma expressa tot el contingut a les presents, reservant-se PETROINSTAL SL la possibilitat de modificar-les en qualsevol moment, sent d’aplicació les que siguin vigents en el moment concret d’accés a aquesta zona de clients.

L’ús de la contrasenya és personal, secret i intransferible de la persona autoritzada pel client, i no se’n pot cedir l’ús, encara que sigui amb caràcter temporal, a tercers. Per aquest motiu, el client es compromet a fer-ne un ús diligent i mantenir-la en secret, essent l’únic responsable de les conseqüències de compartir-la.

En cas que el client tingui coneixement o sospiti que la contrasenya pot ser utilitzada per a altres, ho notificarà immediatament a PETROINSTAL SL, per modificar-la. Tot i així, el client podrà modificar-la de la vostra àrea privada de client.

A més, la contrasenya pot ser modificada en qualsevol moment que el client ho desitgi, posant-se en contacte amb PETROINSTAL SL, o utilitzant l’apartat corresponent de la seva àrea privada de client, on també es poden modificar altres aspectes del perfil de client.