PETROINSTAL  |   TREBALLA AMB NOSALTRES

Gestió del manteniment

MANTENIMENT D’INSTAL·LACIONS PETROLÍFERES

A Petroinstal duem a terme la gestió del servei tècnic integral amb el manteniment d’instal·lacions, seguretat i gestió mediambiental. Disposem del nostre equip especialitzat i vehicles equipats per a qualsevol tipus d’operació.

Manteniment d'instal·lacions

Manteniment preventiu i correctiu de les instal·lacions per tal d’allargar la vida útil i optimitzar els resultats de les teves instal·lacions.

Seguretat a les instal·lacions

Gestionem les disposicions de prevenció i limitació de riscos derivats de l’activitat, utilitat, funcionament i manteniment de les instal·lacions.

Gestió
mediambiental

A Petroinstal estem compromesos amb el respecte del medi ambient, la prevenció de la contaminació i la protecció del medi . 

Qualitat dels hidrocarburs

Volem garantir i mantenir la qualitat òptima del teu carburant, per això posem a la teva disposició tots els recursos necessaris per fer-ho possible.

Gestió
documental

Vetllem perquè la teva instal·lació estigui al dia de les revisions / inspeccions i proves periòdiques segons la normativa vigent. 

Acord
de servei

Petroinstal es compromet a oferir una sèrie de serveis a canvi d’una quota fixe per a millorar la gestió ambdós sentits. 

Demana pressupost sense compromís!