PETROINSTAL  |   TREBALLA AMB NOSALTRES

Qualitat dels hidrocarburs

MILLORS PRESTACIONS  ·  REDUCCIÓ D’EMISSIONS

Sabem com és d’important garantir i mantenir l’òptima qualitat del teu carburant i per aquest motiu, hem desenvolupat un catàleg específic de productes per ajudar-te a aconseguir el màxim rendiment i alhora, menys contaminant possible.

A Petroinstal tenim un fort compromís amb el medi ambient, fomentem l’aplicació de condicionants per als hidrocarburs per millorar-ne les seves característiques tant de conservació com de combustió sent sinònim de reducció sistemàtica de les emissions contaminants.

El nostre servei d’anàlisi inclou des de la recollida de mostra del tanc, fins a l’informe de conclusions amb proposta de millora tant a nivell preventiu com d’increment de les prestacions del teu carburant. Realitzem diferent tipus d’anàlisis del teu carburant:

Servei d'anàlisi de qualitat dels hidrocarburs

El nostre servei d’anàlisi inclou des de la recollida de mostres dels tancs, fins a l’informe de conclusions amb proposta de millora, manteniment, additivació o directament assessorament per una neteja dels tancs i posada a punt de la instal·lació.

GASOILS: contaminació microbiana i confirmació de qualsevol dels límits establerts en el BOE-A2010-13704.

GASOLINES: confirmació de qualsevol dels límits establerts en el BOE-A2010-13704.

UREAS: Densitat i índex de refracció.

Demana pressupost sense compromís!