PETROINSTAL  |   TREBALLA AMB NOSALTRES

Instal·lacions complementàries

A Petroinstal gestionem els permisos administratius i legals per al desenvolupament de projectes, la realització i legalització de tot tipus d’instal·lacions complementàries que el nostre client pugui necessitar. Amb la seva petició concreta i amb la nostra proposta feta des de l’experiència i el coneixement del sector, aconseguirem un espai en el que hi trobarem una major prestació de serveis, funcionalitat i comoditat per a l’usuari.

Carregadors de vehicles elèctrics

La mobilitat elèctrica és el punt de mira de la innovació en quant a energia sostenible per a vehicles. És per això que crear punts de recàrrega en localitzacions estratègiques és clau per poder oferir aquest servei. Des de Petroinstal posem a l’abast dels nostres clients la instal·lació de sistemes de càrrega de vehicles elèctrics per contribuir al canvi sostenible apropant els punts elèctrics als consumidors.

Plaques fotovoltàiques

Ens centrem a proveir les necessitats energètiques de la instal·lació a través de l’autoconsum, generant unitats autosuficients en quan a energia elèctrica i períodes d’insolació. Treballem a preus competitius i col·laborem en la transició energètica donant viabilitat a projectes d’instal·lació de plaques fotovoltàiques.

Adblue

Garantir la reducció d’emisions d’òxids de nitrogen (NOx) pels escapaments dels vehicles dièsel és actualment necessari i indispensable i és per això, que a Petroinstal hem dedicat especials esforços a trobar solucions a mida per cobrir les necessitats d’emmagatzematge i dispensat de l’AdBlue, tant a nivell d’estació de servei com a consum propi, amb totes les garanties i a preus molt competitius.

La nostra varietat inclou des dels sistemes de subministrament més simples, fins a complexes equips electrònics amb preselecció i gestió multiusuari.

Rentadors de vehicles

Els rentadors de vehicles son les instal·lacions complementàries més associades als punts de subministrament de carburants. Els conductors associen el rentat amb el mateix punt on ompliran els seus dipòsits.

A Petroinstal construïm, segons les necessitats de cada client, les instal·lacions per a donar servei de rentat i gestionem tot el procés.

Demana pressupost sense compromís!